Autogarage

De Vos Autoschade is een autogarage in Utrecht en al meer dan 40 jaar een begrip in deze regio. Bij ons staan vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij De Vos Autoschade bent u aan het juiste adres voor autoschadeherstel. Schade aan uw auto? Maak dan een afspraak of kom eens bij ons langs in de garage!

Afspraak maken

Diensten De Vos Autoschade

Bij onze autogarage bent u aan het juiste adres voor diverse herstelwerkzaamheden. Door onze ruime ervaring hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan om u de beste kwaliteit en service te bieden.

Voor de volgende herstelwerkzaamheden bent u bij onze autogarage aan het juiste adres:

  • SpotRepair
  • Polijsten van krassen
  • Reparaties van sterren
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spuiten van brommer/scooter (losse onderdelen)
  • Professioneel verwijderen van vreemde geurtjes
  • Industrieel spuiten

SpotRepair

Met SpotRepair kunnen wij van De Vos Autoschade de schade aan uw auto op locatie weer in originele staat brengen. Met deze techniek is het niet meer nodig om een compleet deel van de auto te behandelen, maar is het mogelijk om alleen het beschadigde deel te behandelen.

Het polijsten van krassen

Bij de herstelwerkzaamheden van kleine en lichte krassen wordt er vaak gespoten, maar vaak kunnen de krassen ook gepolijst worden. Wilt u af van de krassen op uw auto? Kom dan bij ons langs in de autogarage, een afspraak is niet nodig!

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een effectieve manier om kleine deukjes weg te werken. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De enige voorwaarde is dat de beschadiging van de lak niet groter is van een muntstuk van 2 euro.

Industrieel spuiten

Voor het lak- en spuitwerk liggen de kwaliteitseisen heel erg hoog. Deze kwaliteitseisen nemen wij als standaard tijdens onze werkzaamheden. Als autogarage zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en worden wij elk jaar gecontroleerd of wij nog steeds aan de strenge eisen voldoen.

Meer weten over weten over de werkzaamheden van onze autogarage? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in de garage!

Afspraak maken

© 2016 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook:  | Privacy Policy 

Open chat
1
Waar kunnen we je mee helpen?
Welkom bij De Vos Autoschade, kunnen wij je ergens mee helpen?
Powered by