Garage Utrecht

De Vos Autoschade is een in Utrecht gevestigde garage. Utrecht is centraal gelegen en onze garage is goed te bereiken. Met ruim 40 jaar ervaring in deze branche zijn wij het adres voor schadeherstel aan uw auto. Wij hebben vakmanschap, kennis en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Schade aan uw auto en op zoek naar een garage? Utrecht heeft met De Vos Autoschade de beste garage in de omgeving.

Maak snel een afspraak of kom langs in onze garage!

Maak een afspraak

Allerlei schadeherstel werkzaamheden van garage Utrecht

Bij De Vos Autoschade bent u aan het juiste adres voor allerlei schadeherstel werkzaamheden. Onze kennis en ervaring waarborgen onze geleverde kwaliteit en service. De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

Kwaliteit en garantie van garage Utrecht

Bij De Vos Autoschade vinden wij kwaliteit van groot belang. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij al sinds 1997 NEN-ISO 9002 gecertificeerd. Met dit certificaat zijn al onze bedrijfsprocessen vastgelegd in een kwaliteitswaarborgingssysteem. Dit geldt niet alleen voor de uitvoering van de herstelwerkzaamheden, maar ook vanaf het moment dat u in contact komt met onze garage. Elk bedrijfsproces is gewaarborgd met vakkundige kwaliteit.

Naast de waarborging van de kwaliteit van onze werkzaamheden ontvangt u na een reparatie ook een FOCWA-garantie bewijs met een looptijd van 4 jaar. U ontvangt ook een FOCWA-garantie als de fabrieksgarantie nodig geldig is. Naast het FOCWA-garantiebewijs ontvangt u van De Vos Autoschade een levenslange garantie op het uitgevoerde lakwerk.

De Vos Autoschade

In onze garage beschikken wij over geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid en ervaren personeel. Bij ons is uw auto in vakkundige handen!

Maak een afspraak of kom bij ons langs in de garage in Utrecht.

Maak een afspraak

© 2016 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook:  | Privacy Policy