Gratis vervangend vervoer
4 jaar schadeherstel garantie
Gratis wasbeurt na uw reparatie

APK Utrecht

Een goede en uitgebreide APK keuring is belangrijk en daarvoor gaat u langs bij De Vos Autoschade in Utrecht. Wij zijn al meer dan 45 jaar een begrip in Utrecht en omstreken. Wij zorgen voor een grondige APK keuring en vakkundig onderhoud aan uw auto. Dit doen wij door als familiebedrijf een uitstekende, transparante service te leveren en ervoor te zorgen dat APK keuringen en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto altijd met zorg worden uitgevoerd. Hiervoor gebruiken wij altijd hoogwaardige onderdelen waarop wij korting geven. Vooral op onze banden geven wij leuke kortingen.

Maak direct online een afspraak

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak
Auto garage spuiterij
Auto carwash

Een grondige APK keuring en het nodige onderhoud bij de specialist in Utrecht

Bij het uitvoeren van een APK keuring zijn er een aantal verplichte onderdelen die gecontroleerd moeten worden. Maar wij bieden meer. Wij keren uw auto bij een keuring helemaal binnenstebuiten en zorgen ervoor dat deze weer helemaal in orde is. Ook voeren wij, indien gewenst, direct het benodigde onderhoud uit. Zo hoeft u voor de APK keuring en het benodigde onderhoud maar een keer langs te komen in Utrecht. Dat scheelt u veel tijd. Bij onderhoud geven wij zelfs een gratis leenauto mee.

Meer over onze autogarage

Hét adres voor verschillende onderhoudswerkzaamheden

Wanneer u een APK keuring aan uw auto wilt laten uitvoeren, of wanneer er onderhoudswerkzaamheden aan uw auto nodig zijn, bent u bij De Vos Autoschade in Utrecht aan het juiste adres. Hier voeren we behalve grondige APK-keuringen ook diverse onderhoudswerkzaamheden uit, zoals:

  • Kleine onderhoudsbeurt
  • Grote onderhoudsbeurt
  • Airco vullen
  • Ozon geurbehandeling
  • Kleine motorische reparaties

 

Maak een afspraak om uw schade te laten herstellen?

Heeft uw auto schade opgelopen? Is het weer tijd voor de APK keuring? Of moeten er onderhoudswerkzaamheden aan uw auto worden uitgevoerd? Voor al deze en nog vele andere hulpvragen kunt u terecht bij De Vos Autoschade. Maak een afspraak door te bellen naar 030-2624646. In noodgevallen zijn wij zelfs 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Zo kan het onderhoud en de APK keuring snel en vakkundig worden uitgevoerd. 

Auto garage motor

© 2024 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook: | Privacy Policy