Kwaliteit/Garantie

Kwaliteit op het geleverde werk vinden wij van groot belang. Niet alleen het schadeherstelwerk, maar ook de afspraken er omheen doe wij met u en de overige partijen maken.

NEN-ISO 9002 gecertificeerd
Wij zijn sinds 1997 NEN-ISO 9002 gecertificeerd (volgens de branchenorm van schadeherstellers) en onze bedrijfsprocessen zijn allemaal vastgelegd in dit kwaliteitsborgingsysteem. Vanaf het moment dat u uw schade bij ons meldt, of het nu aan de receptie, of via de telefoon is, is de vakkundige kwaliteit gewaarborgd. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over iets, dan horen wij dat graag.

FOCWA 4 jaar garantie
Na reparatie ontvangt u het FOCWA garantie bewijs, ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn – mocht men die verliezen of dreigen te verliezen – voor de herstelde delen integraal voortgezet.
Wij bieden levenslange garantie op het lakwerk

NIEUW!! Wij geven als enige schadeherstelbedrijf in Utrecht en omstreken een levenslange garantie op het lakwerk!
Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid en ervaren personeel. Wij zorgen ervoor dat uw (les)auto, bestelbus, hoe ernstig de schade ook is, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen- af fabriek.

Uw auto is bij ons in vakkundige handen!