Auto uitdeuken zonder spuiten

Uw auto laten uitdeuken zonder lakschade doet u bij De Vos Autoschade in Utrecht. Dit is een goede manier om kleine deukjes weg te laten werken. Deze relatief eenvoudige, snelle en goedkope manier van uitdeuken, wordt perfect uitgevoerd in onze goed uitgeruste autogarage. Wij garanderen u een perfect resultaat omdat wij hier in gespecialiseerd zijn.

Heeft u kleine deukjes in uw auto die professioneel verwijderd moeten worden?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

De voordelen van het laten uitdeuken van uw auto zonder te spuiten

Uitdeuken zonder spuiten heeft een aantal grote voordelen. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. Ook vindt het uitdeuken plaats zonder dat er lakschade ontstaat. Het uitdeuken van uw auto in onze autogarage gebeurt zeer snel. In veel gevallen zijn we ‘klaar-terwijl-u-wacht’. Daarnaast is het uitdeuken van uw auto op deze manier goedkoper dan bij veel andere bedrijven in Utrecht. Het is gemiddeld 50 – 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren.

Profiteer van onze gunstige voorwaarden

Wanneer u uw auto laat uitdeuken zonder spuiten, profiteert u van gunstige voorwaarden. De enige voorwaarde is eigenlijk dat uw auto geheel zonder lakschade wordt afgeleverd voor het uitdeuken in ons schadebedrijf in Utrecht. Ook dient het deukje niet groter te zijn dan een muntstuk van twee euro. In principe is het uitdeuken zonder spuiten exclusief demontage. Indien nodig, kost het demonteren van plaatwerk per plaatdeel € 90-, inclusief btw.

Tip: doe het niet zelf

Wij adviseren u sterk om niet zelf aan het uitdeuken van uw auto te beginnen, maar dit te laten uitvoeren door onze specialisten. De deuk wordt met speciaal gereedschap ‘uitgemasseerd’. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en wordt het eindresultaat gecheckt.

Maak een afspraak

Kom bij ons langs om de autoschade te laten bepalen. Onze deskundige technici zullen een grondige inspectie van uw voertuig uitvoeren om de aard en omvang van de schade vast te stellen. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurige inschatting te maken van de benodigde reparaties en de bijbehorende kosten. Daarna maken wij graag met u een afspraak voor het uitdeuken van uw auto zonder lakschade.