Industrieel spuiten

De kwaliteitseisen voor het lak en spuitwerk in de autoschadeherstel liggen heel erg hoog. Deze kwaliteitseisen nemen wij vanzelfsprekend ook mee in het industriële spuitwerk. Veel van de kwaliteit van het eindproduct heeft te maken met de kwaliteit van het materiaal van het te spuiten product, maar ook met de vaardigheden van de spuiter. Ondanks de technieken blijft het toch vakwerk! Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en worden ieder jaar weer gecontroleerd of we nog voldoen aan deze strenge eisen.

Werkzaamheden
U kunt bij ons terecht voor het natlakken en van producten (zowel gebruikte als nieuwe producten, zakelijk als prive).

Werkwijze
Alle producten worden chemisch voorbehandeld. Daarna worden ze voorbewerkt, gegrond en afgelakt.

Materialen
Wij kunnen vrijwel alle materialen spuiten; hout, mdf, aluminium, kunststoffen en metalen. Alles waar verf op zit wordt door ons gespoten. Daarbij houden we rekening met de ondergrond aangezien wij bijvoorbeeld ook onderdelen spuiten voor verwarmingsketels, producten die worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Of producten waarbij hygiëne en afwerking een grote rol spelen zoals bij de medische sector.

Bedrijven
Wij spuiten voor alle mogelijke branches denk hierbij aan producten van meubelmakers, interieur- en standbouwers. Elektromotoren, pompen voor industrie en scheepsvaart, afsluiters, aandrijvingen, constructiewerken, machines, garagedueren, radiatoren, reclame- en promotieproducten etc.
Dit kan zowel van enkel stuks tot seriewerk.

Particulieren
Je hoeft niet altijd alles op nieuw te kopen voor een andere uitstraling of een geheel ‘nieuw’ interieur. Denk hierbij aan tafels, stoelen, keukens, kasten etc. Geen druipers, geen strepen, overal dezelfde structuur. Snel én een prachtig resultaat voor weinig. U kunt bellen of mailen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Kleuren
Alle producten worden door ons gespoten in alle denkbaar mogelijke RAL-kleuren.

Levertijden
In overleg, op korte termijn.