Industrieel spuitwerk

De kwaliteitseisen voor het lak- en industrieel spuitwerk bij De Vos Autoschade in Utrecht liggen erg hoog. Deze kwaliteitseisen nemen wij vanzelfsprekend ook mee tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. De kwaliteit van het eindproduct valt of staat met de kwaliteit van het te spuiten product. Maar ook met de vaardigheden van de spuiter. Onze specialisten leveren industrieel spuitwerk van hoge kwaliteit af. Ondanks de technieken blijft het toch vakwerk! Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en worden ieder jaar weer gecontroleerd of we nog voldoen aan deze strenge eisen.

Heeft u industrieel spuitwerk nodig?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

De mogelijkheden van industrieel spuitwerk

De mogelijkheden voor industrieel spuitwerk zijn divers. U kunt bij ons terecht voor het natlakken van verschillende producten. Dit zijn zowel gebruikte als nieuwe producten, zakelijk en privé. Alle producten worden chemisch voorbehandeld. Daarna worden ze voorbewerkt, gegrond en afgelakt.

Materialen

Wij kunnen vrijwel alle materialen spuiten: hout, MDF, aluminium, kunststoffen en metalen. Alles waar verf op zit wordt door ons gespoten. Daarbij houden we rekening met de ondergrond aangezien wij bijvoorbeeld ook onderdelen spuiten voor verwarmingsketels of andere producten die worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Wij spuiten ook producten waarbij hygiëne en afwerking een grote rol spelen, zoals bij de medische sector.

Bedrijven

Wij passen industrieel spuitwerk voor alle mogelijke branches toe. Denk hierbij aan producten van meubelmakers, interieur- en standbouwers. Denk hierbij aan de volgende producten:

  • Elektromotoren
  • Pompen voor industrie en scheepsvaart
  • Afsluiters
  • Aandrijvingen
  • Constructiewerken
  • Machines
  • Garagedeuren
  • Radiatoren
  • Reclame- en promotieproducten

Dit kan zowel per product als voor seriewerk.

Particulieren

U hoeft niet altijd alles opnieuw te kopen om een andere uitstraling aan uw interieur te geven. Denk hierbij aan tafels, stoelen, keukens, kasten et cetera. Wij zorgen ervoor dat er geen druipers en strepen worden achtergelaten. Ook spuiten we alles in dezelfde structuur. Zo profiteert u van een snel én prachtig resultaat voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u als particulier ook uw auto of motor laten spuiten. Dit is ideaal wanneer uw voertuig schade heeft opgelopen.

Maak gebruik van onze service

Wanneer u kiest voor industrieel spuitwerk door onze autogarage, kunt u kiezen uit alle denkbaar mogelijke RAL-kleuren. Zo vindt u altijd de kleur die perfect bij uw bedrijf of pand past. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. In overleg kunnen wij op de korte termijn worden ingeschakeld.