Vieze geur in uw auto verwijderen

Een vieze geur in uw auto laat u verwijderen bij De Vos Autoschade in Utrecht. Wanneer u een tweedehands auto heeft gekocht, kan het zijn dat u een vieze geur ruikt. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bijvoorbeeld een rooklucht uit de auto wilt verwijderen. Ook een muffe vochtlucht kan een reden zijn om ons in te schakelen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het enige wat u nog ruikt in uw auto een frisse lucht is.

Wilt u af van een vieze geur in uw auto?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Laat een vieze geur in uw auto verwijderen door een specialist

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het rijden in een auto waar een vieze geur in hangt niet comfortabel is. Het verwijderen van een vieze geur in een auto doen wij in onze autogarage door middel van ons Osmoze-apparaat. Hiermee kunnen wij professioneel muffe geurtjes of een rooklucht uit uw auto verwijderen. Dit kan zowel voor de auto waarin u uw kinderen naar school brengt als bij de auto’s die u gebruikt als de lesauto’s van uw rijschool. De prijs van deze behandeling bedraagt € 47,50 inclusief btw. Zo heeft u tegen een lage prijs geen last meer van vieze geuren en kunnen wij de rooklucht of vochtlucht uit uw auto verwijderen. Wilt u uw auto ook aan de buitenkant schoonmaken? Maak uw auto ook schoon in onze wasstraat of laat dit door ons doen.

Schakel onze service in

Een rooklucht uit de auto verwijderen of het laten verdwijnen van een vochtlucht is een handeling die in sommige gevallen verricht moet worden om ervoor te zorgen dat het rijplezier terug komt. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om een vieze geur in uw auto te laten verwijderen? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor schadewerkzaamheden, apk en onderhoud.