Autobedrijf

De Vos Autoschade is een autobedrijf wat al ruim 40 jaar een begrip is in de regio Utrecht als het gaat om schadeherstel. Bij De Vos Autoschade vinden wij kwaliteit op het geleverde werk erg belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij sinds 1997 NEN-ISO 9002 gecertificeerd. Wilt u meer weten over De Vos Autoschade? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Onze werkzaamheden

Bij ons autobedrijf bent u aan het juiste adres voor diverse werkzaamheden. U bent bij De Vos Autoschade aan het juiste adres voor o.a.:

– SpotRepair
– Polijsten van krassen
– Reparatie van sterren
– Uitdeuken zonder spuiten

SpotRepair
Met SpotRepair kunnen wij, op locatie en bij ons in het autobedrijf, de opgelopen schade weer in originele staat herstellen. Deze techniek maakt het mogelijk om het beschadigde deel plaatselijk te behandelen en zodoende hoeft niet meer het complete deel van de auto worden behandeld. Dit bespaart een hoop kosten!

Polijsten van krassen
Het is niet altijd nodig om lichte en kleine krassen de spuiten, het is vaak ook mogelijk om deze kleine en lichte krassen te polijsten. Voor het polijsten van krassen kunt u direct bij ons autobedrijf langsrijden, een afspraak maken is niet nodig.

Reparatie van sterren
Een ster in uw ruit kan uiteindelijk leiden tot een gebarsten ruit, het is daarom van groot belang om een ster in de ruit snel te repareren. Voorkom een breuk in de ruit en maak zo snel mogelijk een afspraak.

Uitdeuken zonder spuiten
Met het uitdeuken zonder spuiten hoeft er tijdens de werkzaamheden niet geplamuurd en gespoten te worden. Kom bij ons langs om de schade door ons te laten bepalen en wij maken daarna graag met u een afspraak.

De Vos Autoschade

Wilt u meer weten over de diverse werkzaamheden van autobedrijf De Vos Autoschade? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

© 2016 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook:  | Privacy Policy