Gratis vervangend vervoer
4 jaar schadeherstel garantie
Gratis wasbeurt na uw reparatie

Autogarage Utrecht

De Vos Autoschade is de meest complete autogarage in Utrecht. U kunt hier niet alleen terecht voor het herstellen van kleine schades zoals deukjes, maar ook voor het herstellen van glasschade, lakschade en zelfs voor het verwijderen van nare geurtjes uit uw auto. Bij al onze werkzaamheden hanteren wij een moderne werkwijze, zodat uw autoschade snel en vakkundig is opgelost.

Maak direct online een afspraak

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak
Auto garage spuiterij
Auto carwash

De modernste autogarage in Utrecht

Als moderne autogarage in Utrecht streven wij ernaar om moderne en efficiënte technieken te gebruiken. Zo passen wij bij kleine deukjes de techniek “uitdeuken zonder spuiten” toe. Hierbij is plamuren en spuitwerk niet nodig. Ook gaat deze methode van uitdeuken zeer snel. In de meeste gevallen zijn we klaar terwijl u wacht. Ook scheelt het in de kosten dat spuiten en plamuren niet nodig is.

Meer over onze autogarage

In veel gevallen is uitdeuken zonder spuiten mogelijk

Uitdeuken zonder spuiten kan in veel verschillende situaties toegepast worden. Het is belangrijk dat er geen lakschade is. Verder dient de deuk niet groter te zijn dan een 2 euro muntstuk. Ook kunnen wij maximaal vier deukjes met deze methode uitdeuken. Wanneer er demontage nodig is, kost dit per plaatdeel € 90,- inclusief BTW. Met deze scherpe prijzenzijn we nog een goedkope autogarage in Utrecht.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u ergens tegenaan gereden en zitten er nu wat deukjes in uw auto? Dat kan de beste overkomen! Neem contact met ons op en we bekijken samen of uitdeuken zonder spuiten mogelijk is. Als dit niet mogelijk is vinden we een andere methode van uitdeuken. U bereikt ons op 030-2624646

Auto garage motor

© 2024 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook: | Privacy Policy