Autoschade

Als u auto schade heeft dan wilt u dat de schade het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld wordt. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij De Vos Autoschade aan het juiste adres. Maak snel een afspraak of kom bij ons langs in de garage!

Afspraak maken

Herstelwerkzaamheden

Bij De Vos Autoschade kunt u terecht voor o.a. auto krassen verwijderen, spotrepair, reparaties van sterren, lakbeschadiging auto herstel, het uitdeuken zonder spuiten, het spuiten van brommer/motor, het professioneel verwijderen van vreemde geurtjes in de auto en het industrieel spuiten.

Spotrepair

Bij lakbeschadigingen ter grootte van maximaal 30cm lang en 40cm breed of een deuk met een maximale diameter van 4cm is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te behandelen. Met spotrepair kan De Vos Autoschade zelfs op locatie de schade herstellen naar de originele staat. Spotrepair is vaak ideaal voor krassen verwijderen uit de lak van uw auto.

Industrieel spuiten

Bij het herstellen van schade liggen de kwaliteitseisen van het lak- en spuitwerk erg hoog. Deze hoge kwaliteitseisen zijn onze maatstaven voor het industriële spuitwerk. De kwaliteit van het lak- en spuitwerk heeft veel te maken met de kwaliteit van het materiaal. In onze garage gebruiken wij uitsluitend materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij zijn ISO9001 gecertificeerd en worden elk jaar gecontroleerd of we voldoen aan de strenge eisen.

De Vos Autoschade

Al ruim 40 jaar zijn wij een begrip op het gebied van autoschadeherstel in de regio Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor reparaties van alle soorten schade.

Het herstellen van opgelopen autoschade bij De Vos levert u een aantal voordelen op:

  • Altijd gratis vervangend vervoer: auto, lesauto, bestelbus of fiets.
  • Uw auto wordt na de reparatiewerkzaamheden bij ons altijd gewassen in onze professionele wasstraat. Wist u dat deze ook voor particulier gebruik is?
  • Levenslange garantie op lakwerk en 4 jaar garantie op schadeherstel.
  • Ook op zaterdag geopend.
  • Samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen.

Maak een afspraak voor vakkundig schadeherstel of kom bij ons langs!

Afspraak maken

 

© 2016 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook:  | Privacy Policy