De Vos Autoschade is de meest complete autogarage in Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, van kleine reparaties tot uitgebreide schadeherstelwerkzaamheden. Wij staan bekend om onze deskundigheid en klantgerichte aanpak. Bij al onze werkzaamheden hanteren wij een moderne werkwijze, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en gereedschappen in de auto-industrie.

Maak direct online een afspraak

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Bij onze autogarage kunt u terecht voor reparaties en onderhoud

Wij zijn gespecialiseerd in autoschadeherstel, waarbij we zowel kleine als grotere schades professioneel aanpakken. Heeft uw auto bijvoorbeeld te maken met autoruitschade? Geen probleem, onze experts zorgen ervoor dat uw ruiten weer als nieuw zijn, of het nu gaat om reparatie of vervanging. Na de reparatie halen we uw auto door onze professionele wasstraat, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse apk-keuring. Onze monteurs voeren de keuring zorgvuldig uit en zorgen ervoor dat uw auto voldoet aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Neem contact met ons op voor een afspraak

De deskundige monteurs van onze autogarage werken met precisie om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft. Of u nu een reparatie nodig heeft of uw voertuig wilt laten keuren, wij bieden de hoogste kwaliteit en service. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag in onze autogarage in Utrecht en zorgen ervoor dat u snel en veilig de weg weer op kunt.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten