Een goede en uitgebreide apk is belangrijk en daarvoor gaat u langs bij De Vos Autoschade in Utrecht. Wij zijn al meer dan vijftig jaar een begrip in Utrecht en omstreken. Zo zorgen wij voor een grondige apk-keuring en vakkundig onderhoud aan uw auto. Hiervoor gebruiken wij altijd de beste onderdelen voor de laagste prijs.

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons?

U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Een grondige apk en onderhoud laat u door ons uitvoeren

Bij een apk-keuring zijn er een aantal verplichte onderdelen die gecontroleerd moeten worden. Wij keren uw auto bij een apk-keuring helemaal binnenstebuiten en zorgen ervoor dat deze weer helemaal in orde is. Ook voeren wij, indien gewenst, direct het benodigde onderhoud uit, bijvoorbeeld wanneer u schade aan uw auto heeft. Zo hoeft u voor de apk-keuring en het benodigde onderhoud maar een keer langs te komen in Utrecht. Dat scheelt u veel tijd. Duurt het onderhoud langer? Dan geven wij zelfs gratis vervangend vervoer mee.

Welke onderhoudswerkzaamheden doen wij?

Bij ons kunt u na de apk-keuring terecht voor een breed scala aan onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw auto in optimale staat blijft. Hier zijn enkele voorbeelden van onderhoudsdiensten die wij aanbieden:

  • Kleine onderhoudsbeurt: Olie en oliefilter vervangen, controle van bandenspanning, verlichting, vloeistofniveaus en remmen.
  • Grote onderhoudsbeurt: Alle onderdelen van de kleine beurt, plus vervanging van luchtfilter, brandstoffilter, bougies (bij benzinemotoren), uitgebreide controle van de motor en het onderstel.

Indien u dit wenst, kunnen we bijvoorbeeld ook vieze geuren verwijderen door middel van een ozonbehandeling, die bacteriën en schimmels neutraliseert. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw voertuig zorgvuldig wordt onderhouden, zodat u veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

Maak een afspraak om uw schade te laten herstellen

Is het weer tijd voor de apk-keuring of moeten er onderhoudswerkzaamheden aan uw auto worden uitgevoerd? Voor uw apk en onderhoud kunt u terecht bij onze autogarage. Neem contact met ons op en maak een afspraak. In noodgevallen zijn wij zelfs 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten