Een kleine of grote autoschade laat u eenvoudig herstellen door de monteurs van De Vos Autoschade in Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schadeherstel. Als een van de beste autoherstelbedrijven in de regio Utrecht, staan wij bekend om onze uitstekende service en vakmanschap. Onze specialisten in schadeherstel zorgen ervoor dat uw auto weer in perfecte staat wordt teruggebracht. We reparatie u ook wenst, wij hebben de kennis en expertise om autoschade snel en vakkundig te repareren.

Bent u op zoek naar een reparateur voor uw autoschade?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Bij ons kunt u elke kleine of grote autoschade laten herstellen

Wij begrijpen we hoe vervelend autoschade kan zijn. Onze ervaren monteurs staan klaar om een grote of kleine autoschade te herstellen middels een passende reparatie. Wij maken voor schadeherstel gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw auto snel en efficiënt wordt gerepareerd. Ons doel is om u de beste service te bieden en ervoor te zorgen dat uw voertuig er weer als nieuw uitziet. Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit:

Welke voordelen bieden wij ten opzichte van andere autoschadeherstelbedrijven?

Als een van de beste autoschadeherstelbedrijven in de regio, bieden wij een breed scala aan diensten om uw auto weer in topconditie te brengen. Hieronder ziet u de voordelen wanneer u ons kiest voor schadeherstel:

  • Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen, dus ook verzekeringen die u via internet kunt afsluiten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u de autoschade wilt laten herstellen zonder uw verzekering in te schakelen.
  • Als een van de weinige autoschadeherstelbedrijven in de omgeving, zijn wij open op zaterdag. Wij zijn ’s zaterdags geopend van 9.00 – 12.00 uur. In de maanden juli en augustus zijn wij op zaterdag gesloten.
  • Op maandag tot en met vrijdag kunt u al vanaf 7.45 uur bij ons terecht voor de reparatie van uw autoschade.
  • U krijgt altijd gratis vervangend vervoer in de vorm van een auto, lesauto, bestelbus (indien gewenst met navigatie) fiets of scooter.
  • Na reparatie van uw autoschade wordt uw auto altijd gewassen in onze eigen inpandige professionele wasstraat, (ook voor particulier gebruik).
  • Kom met problemen die achteraf ontstaan bij ons langs. Wij geven vier jaar garantie op het totale schadeherstel en levenslange garantie op het lakwerk.

Maak bij ons een afspraak voor schadeherstel

Wanneer u een kleine of grotere autoschade wilt laten herstellen, heeft u in regio natuurlijk veel keuze uit autoschadeherstelbedrijven. U kunt echter het beste kiezen voor onze autogarage. Wij herstellen uw autoschade namelijk snel, vakkundig en tegen zo laag mogelijke kosten. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten