Heeft uw bumper schade opgelopen, waardoor spuiten noodzakelijk is? De Vos Autoschade in Utrecht herstelt schade aan uw bumper snel en vakkundig. We spuiten uw bumper middels moderne technieken. Hiermee kunnen bepaalde onderdelen van uw auto, zoals uw bumper, snel weer in ere hersteld worden. Alleen het beschadigde deel worden behandeld, wat u veel kosten bespaart.

Wilt u uw auto laten overspuiten?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Wij gebruiken een moderne techniek om uw bumper te spuiten na schade

Wanneer u schade aan uw bumper heeft, laat u deze spuiten door onze specialisten. Schade aan uw bumper herstellen wij in de meeste gevallen met SpotRepair. Wij gebruiken deze techniek in de volgende gevallen:

  • Wanneer de deuk maximaal vier centimeter diameter is.
  • Wanneer de schade minder dan 40 centimeter breed is.
  • Wanneer er schade aan verticale delen van uw auto, zoals de bumper, hersteld dient te worden. Bij horizontale delen, zoals het dak of de motorkap, zijn andere methoden geschikter.

Op het moment dat u op deze manier uw bumper laat spuiten in onze autogarage, is de schade aan uw bumper gegarandeerd niet meer zichtbaar. Ook geven wij levenslange garantie op het spuitwerk.

Maak een afspraak om de schade aan uw bumper te laten herstellen

Bij onze garage kunt u uw beschadigde bumper professioneel laten spuiten om de schade te herstellen. Als dé specialist in autoschadeherstel zorgen wij ervoor dat uw bumper er weer als nieuw uitziet. Onze ervaren monteurs en spuiters werken met de grootste zorg en precisie om een perfect resultaat te garanderen. Maak vandaag nog een afspraak bij onze garage en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten