Herstellen van schadeauto’s bij De Vos Autoschade

Een ongelukje zit in een klein hoekje, dus schade rijden met uw auto is zo gebeurd. Het hoeft niet eens door uw eigen toedoen gebeurd te zijn. Bij De Vos Autoschade herstellen wij schadeauto’s zodat deze weer als nieuw de weg op kunnen. Uw auto is bij ons in vakkundige handen!

Een afspraak maken om de opgelopen schade aan uw auto te herstellen?

Maak snel een afspraak

Werkzaamheden De Vos Autoschade

Met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche kunnen wij van De Vos Autoschade u op vele vlakken van dienst zijn. Onze kennis en ervaring waarborgt onze kwaliteit en service.

 • SpotRepair
 • Kras polijsten
 • Sterreparatie
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Spuiten van brommer/motor
 • Professioneel verwijderen van vreemde geurtjes
 • Industrieel spuite

SpotRepair

Met SpotRepair van De Vos Autoschade kunnen wij uw auto of motor bij u op locatie na schade weer in originele staat terugbrengen. De SpotRepair techniek maakt het mogelijk om alleen het beschadigde deel te kunnen behandelen. Hierdoor hoeft niet de complete auto worden behandeld, dit bespaart enorm veel kosten!

De grote voordelen van SpotRepair zijn:

 • Alleen het beschadigde deel van de auto hoeft gespoten te worden.
 • De reparatie is een stuk sneller.
 • We kunnen de reparatie bij u op locatie uitvoeren.
 • Onzichtbaar resultaat, uw auto is in originele staat hersteld.

Bij het herstellen van lakschade geven wij levenslange garantie op het lakwerk!

Schadeauto’s bij De Vos Autoschade

Schadeauto’s zijn bij De Vos Autoschade aan het juiste adres voor een snelle en goede reparatie. Het leveren wat kwaliteit vinden wij bij De Vos Autoschade van groot belang, daarom bent u voor het herstellen van schadeauto’s bij ons aan het juiste adres!

Meer weten over het herstellen van schadeauto’s bij De Vos Autoschade? Maak dan een afspraak of kom gerust eens langs in onze garage!

Maak snel een afspraak

Autoschade

Als u auto schade heeft dan wilt u dat de schade het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld wordt. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij De Vos Autoschade aan het juiste adres. Maak snel een afspraak of kom bij ons langs in de garage!

Afspraak maken

Herstelwerkzaamheden

Bij De Vos Autoschade kunt u terecht voor o.a. auto krassen verwijderen, spotrepair, reparaties van sterren, lakbeschadiging auto herstel, het uitdeuken zonder spuiten, het spuiten van brommer/motor, het professioneel verwijderen van vreemde geurtjes in de auto en het industrieel spuiten.

Spotrepair

Bij lakbeschadigingen ter grootte van maximaal 30cm lang en 40cm breed of een deuk met een maximale diameter van 4cm is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te behandelen. Met spotrepair kan De Vos Autoschade zelfs op locatie de schade herstellen naar de originele staat. Spotrepair is vaak ideaal voor krassen verwijderen uit de lak van uw auto.

Industrieel spuiten

Bij het herstellen van schade liggen de kwaliteitseisen van het lak- en spuitwerk erg hoog. Deze hoge kwaliteitseisen zijn onze maatstaven voor het industriële spuitwerk. De kwaliteit van het lak- en spuitwerk heeft veel te maken met de kwaliteit van het materiaal. In onze garage gebruiken wij uitsluitend materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij zijn ISO9001 gecertificeerd en worden elk jaar gecontroleerd of we voldoen aan de strenge eisen.

De Vos Autoschade

Al ruim 40 jaar zijn wij een begrip op het gebied van autoschadeherstel in de regio Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor reparaties van alle soorten schade.

Het herstellen van opgelopen autoschade bij De Vos levert u een aantal voordelen op:

 • Altijd gratis vervangend vervoer: auto, lesauto, bestelbus of fiets.
 • Uw auto wordt na de reparatiewerkzaamheden bij ons altijd gewassen in onze professionele wasstraat. Wist u dat deze ook voor particulier gebruik is?
 • Levenslange garantie op lakwerk en 4 jaar garantie op schadeherstel.
 • Ook op zaterdag geopend.
 • Samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen.

Maak een afspraak voor vakkundig schadeherstel of kom bij ons langs!

Afspraak maken

 

Autogarage

De Vos Autoschade is een autogarage in Utrecht en al meer dan 40 jaar een begrip in deze regio. Bij ons staan vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij De Vos Autoschade bent u aan het juiste adres voor autoschadeherstel. Schade aan uw auto? Maak dan een afspraak of kom eens bij ons langs in de garage!

Afspraak maken

Diensten De Vos Autoschade

Bij onze autogarage bent u aan het juiste adres voor diverse herstelwerkzaamheden. Door onze ruime ervaring hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan om u de beste kwaliteit en service te bieden.

Voor de volgende herstelwerkzaamheden bent u bij onze autogarage aan het juiste adres:

 • SpotRepair
 • Polijsten van krassen
 • Reparaties van sterren
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Spuiten van brommer/scooter (losse onderdelen)
 • Professioneel verwijderen van vreemde geurtjes
 • Industrieel spuiten

SpotRepair

Met SpotRepair kunnen wij van De Vos Autoschade de schade aan uw auto op locatie weer in originele staat brengen. Met deze techniek is het niet meer nodig om een compleet deel van de auto te behandelen, maar is het mogelijk om alleen het beschadigde deel te behandelen.

Het polijsten van krassen

Bij de herstelwerkzaamheden van kleine en lichte krassen wordt er vaak gespoten, maar vaak kunnen de krassen ook gepolijst worden. Wilt u af van de krassen op uw auto? Kom dan bij ons langs in de autogarage, een afspraak is niet nodig!

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een effectieve manier om kleine deukjes weg te werken. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De enige voorwaarde is dat de beschadiging van de lak niet groter is van een muntstuk van 2 euro.

Industrieel spuiten

Voor het lak- en spuitwerk liggen de kwaliteitseisen heel erg hoog. Deze kwaliteitseisen nemen wij als standaard tijdens onze werkzaamheden. Als autogarage zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en worden wij elk jaar gecontroleerd of wij nog steeds aan de strenge eisen voldoen.

Meer weten over weten over de werkzaamheden van onze autogarage? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in de garage!

Afspraak maken

Autobedrijf

De Vos Autoschade is een autobedrijf wat al ruim 40 jaar een begrip is in de regio Utrecht als het gaat om schadeherstel. Bij De Vos Autoschade vinden wij kwaliteit op het geleverde werk erg belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij sinds 1997 NEN-ISO 9002 gecertificeerd. Wilt u meer weten over De Vos Autoschade? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Onze werkzaamheden

Bij ons autobedrijf bent u aan het juiste adres voor diverse werkzaamheden. U bent bij De Vos Autoschade aan het juiste adres voor o.a.:

– SpotRepair
– Polijsten van krassen
– Reparatie van sterren
– Uitdeuken zonder spuiten

SpotRepair
Met SpotRepair kunnen wij, op locatie en bij ons in het autobedrijf, de opgelopen schade weer in originele staat herstellen. Deze techniek maakt het mogelijk om het beschadigde deel plaatselijk te behandelen en zodoende hoeft niet meer het complete deel van de auto worden behandeld. Dit bespaart een hoop kosten!

Polijsten van krassen
Het is niet altijd nodig om lichte en kleine krassen de spuiten, het is vaak ook mogelijk om deze kleine en lichte krassen te polijsten. Voor het polijsten van krassen kunt u direct bij ons autobedrijf langsrijden, een afspraak maken is niet nodig.

Reparatie van sterren
Een ster in uw ruit kan uiteindelijk leiden tot een gebarsten ruit, het is daarom van groot belang om een ster in de ruit snel te repareren. Voorkom een breuk in de ruit en maak zo snel mogelijk een afspraak.

Uitdeuken zonder spuiten
Met het uitdeuken zonder spuiten hoeft er tijdens de werkzaamheden niet geplamuurd en gespoten te worden. Kom bij ons langs om de schade door ons te laten bepalen en wij maken daarna graag met u een afspraak.

De Vos Autoschade

Wilt u meer weten over de diverse werkzaamheden van autobedrijf De Vos Autoschade? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

© 2016 | De Vos Autoschade B.V.

logo-footer

Volg ons op facebook:  | Privacy Policy