Wij begrijpen dat u in een schone auto wilt rondrijden waardoor het handig is om een goede wasstraat in Utrecht, bij u in de buurt te hebben. U kunt bij De Vos Autoschade in Utrecht terecht om op professionele wijze uw auto te wassen. Onze wasstraat is van alle gemakken voorzien en u heeft de keuze uit verschillende wasprogramma’s.

Wilt u uw auto professioneel laten wassen?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Een ritje door onze professionele wasstraat voor een brandschone auto

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor autoschadeherstel, maar ook om uw auto te wassen. Bent u dus op zoek naar een wasstraat in de buurt, dan zit u goed bij onze autogarage. U kunt uw auto zelf wassen in onze wasstraat, maar onze specialisten kunnen dit ook doen na een reparatie, bijvoorbeeld om steenslag te verwijderen. Zo ziet uw auto er weer als nieuw uit. Ons doel is om uw auto in topconditie af te leveren. Nadat uw auto is gewassen onze wasstraat bij u in de buurt, kunt u ook uw auto stofzuigen en de bandenspanning controleren en aanpassen. Ook wij kunnen dit voor u doen. Zo zorgen wij ervoor dat uw auto niet alleen weer prachtig oogt, maar ook veilig en goed onderhouden is.

Kom uw auto wassen of laat uw auto wassen door onze specialisten

Kom uw auto wassen of laat dit doen in onze wasstraat bij u in de buurt. Onze professionele wasstraat biedt een snelle en efficiënte manier om uw auto grondig schoon te maken, zowel van binnen als van buiten. Of u nu kiest voor een volledige wasbeurt of alleen de buitenkant wilt laten reinigen, onze specialisten zorgen ervoor dat uw auto er weer stralend uitziet. Kom langs!

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten