Wanneer u lakschade aan uw auto heeft opgelopen, schakelt u De Vos Autoschade uit Utrecht in. Wij helpen u graag bij het herstellen van uw lakschade zodat uw auto er weer als nieuw uit ziet. Met vijftig jaar ervaring, vinden wij altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw probleem. Zo weet u zeker dat het beste resultaat behaald wordt. Met een team van vijftien gediplomeerde medewerkers staan wij voor u klaar.

Wilt u uw auto laten overspuiten?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Laat lakschade aan uw auto herstellen door een specialist

Wij kunnen u helpen met het herstellen van autoschade. Dit kan lakschade aan uw auto zijn door bijvoorbeeld steenslag. Helaas kan lakschade niet altijd voorkomen worden. Tegen welk soort schade u ook aanloopt, wij vinden altijd een passende oplossing. Bij onze autogarage bieden we een uitgebreide reeks diensten om de lakschade aan uw auto te herstellen. Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Enkele van de diensten die wij aanbieden zijn:

  • Spotrepair: voor kleine beschadigingen, waarbij alleen het beschadigde gedeelte wordt hersteld;
  • Volledige overspuiting: wanneer uw auto meerdere beschadigingen heeft of u simpelweg een nieuwe kleur wilt;
  • Polijsten: voor het herstellen van lichte beschadigingen en het opfrissen van uw autolak, waardoor uw auto weer glanst als nieuw.

Maak een afspraak en laat uw autoschade bij ons herstellen

Onze specialisten helpen u graag wanneer u lakschade aan uw auto heeft opgelopen en deze wilt laten herstellen. Kwaliteit wordt gegarandeerd. Zo zijn wij NEN-ISO 9001 gecertificeerd en werken bij enkel via de branchenorm van schadeherstellers. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten