Steenslag aan uw auto is helaas iets dat bijna niet voorkomen kan worden. De putjes in de lak zijn natuurlijk erg zonde. Er kunnen zelfs kleine roestplekjes ontstaan omdat het materiaal zonder lak aan verschillende weeromstandigheden worden blootgesteld. Met een reparatie bij De Vos Autoschade in Utrecht ziet uw auto er na steenslag weer als nieuw uit.

Wilt u uw auto laten repareren?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Een reparatie om steenslag op uw auto te herstellen

De monteurs van onze autogarage helpen u graag wanneer u steenslag op uw auto heeft. Wij werken tijdens de reparatie om steenslag te herstellen met verschillende technieken die uw auto er weer mooi uit laten zien. Met SpotRepair kan de schade goed en mooi hersteld worden. Deze techniek is anders dan de meeste technieken omdat hier slechts het onderdeel waar de lakschade op zit, aangepakt wordt. Dit resulteert in een snellere reparatietijd, zodat u uw auto sneller weer kunt gebruiken. Bovendien is het een kosteneffectieve oplossing, omdat er minder materiaal en arbeid nodig is vergeleken met traditionele reparatietechnieken.

Neem contact met ons op voor een steenslagreparatie

Een reparatie zorgt er voor dat uw auto er na steenslag weer als nieuw uit komt te zien. Wij hebben ruim vijftig jaar ervaring in autoschadeherstel en weten daarom als geen ander hoe het mooiste resultaat behaald kan worden. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw auto weer in topconditie is. Neem contact met ons op en vraag om professioneel advies. Ons gediplomeerde team denkt graag met u meer over de beste oplossing.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten