Krassen laten verwijderen van uw auto, doet u bij De Vos Autoschade in Utrecht. Wij weten als geen ander dat een ongelukje in een klein hoekje zit. U hoeft maar iets te raken en er zit al een kras op uw auto. Gelukkig kunnen kleine en lichte krassen gepolijst worden en grotere beschadigingen kunnen gespoten worden. Wanneer u uw auto brengt bij onze garage in Utrecht, verwijderen we professioneel elke kras.

Wilt u krassen uit uw auto laten verwijderen?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Laat zonder afspraak krassen verwijderen die uw auto ontsieren

Wanneer uw auto wat krassen heeft opgelopen, dan wilt u zo snel mogelijk van uw lakschade af. Het is begrijpelijk dat u zich stoort aan alle krassen die uw auto ontsieren. In deze situatie wilt u niet te lang moeten wachten totdat u terechtkunt bij onze autogarage om de krassen op uw auto te laten verwijderen. Wij verwijderen iedere kras op uw auto snel en vakkundig. Als extra service hoeft u hier niet van tevoren een afspraak voor te maken. U kunt gewoon langskomen op een moment dat het u uitkomt.

Op welke manier verwijderen wij de krassen van uw auto?

Wanneer uw auto vol met krassen zit, wilt u deze vakkundig laten verwijderen tegen zo laag mogelijke kosten. Dankzij onze ervaring van ruim vijftig jaar verwijderen wij snel en vakkundig krassen van uw auto. Dit doen wij in de meeste gevallen door ze weg te polijsten, maar in sommige gevallen is spuiten nodig. Deze techniek is nodig wanneer de krassen te diep zijn om weg te polijsten. Ondanks het feit dat dit iets langer duurt, kunt u relatief snel weer rondrijden in een auto die er als nieuw uitziet. Ook een klein deukje kunnen wij restylen (uitdeuken zonder spuiten).

Informeer naar de mogelijkheden

Wij informeren u in onze garage in Utrecht graag over de kosten om krassen van uw auto te laten verwijderen. Heeft u behalve krassen ook andere schade aan uw auto? Of moeten er onderhoudswerkzaamheden aan uw auto plaatsvinden? Voor al deze diensten kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor een oplossing.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten