Wanneer u schade aan uw auto heeft, kunt u het beste kiezen voor een bedrijf dat aangesloten is bij Schadegarant. De Vos Autoschade in Utrecht is aangesloten bij deze stichting en legt de focus op het vakkundig en vlot laten herstellen van schade. Zo weet u zeker dat u met een bedrijf te maken heeft dat de beste kwaliteit biedt.

Wilt u uw auto laten repareren?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Kies voor een specialist die is aangesloten bij Schadegarant

Autoschade komt in verschillende vormen en maten komt. Van minimale krassen op uw auto en deukjes tot ernstige aanrijdingsschade, wij hebben de expertise en de middelen om uw auto weer in perfecte staat te brengen. Dit komt doordat we aangesloten zijn bij Schadegarant. Schadegarant heeft vier belangrijke doelen waar zij de focus op leggen. Zo vinden zij het belangrijk dat hoge kwaliteit geleverd wordt en de veiligheid gewaarborgd blijft. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en schadelast beheersing en procesefficiency zijn belangrijk. Onze autogarage heeft na vijftig jaar ervaring een vertrouwd, stabiel maar ook zeer uitgebreid netwerk van dealerbedrijven in Utrecht en omstreken opgebouwd.

Kies voor een oplossing op maat

Of het nu gaat om blikschade, bumperreparatie of complexe structurele reparaties, bij ons bent u zeker van vakmanschap en persoonlijke service. Wij zijn namelijk aangesloten bij Schadegarant en bieden u verschillende diensten aan. Neem contact met ons op voor een passende oplossing bij schade.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten