Wanneer uw auto beschadigd is, wenst u natuurlijk topherstel. De Vos Autoschade in Utrecht levert niks minder dan dat. Wij zijn al ruim vijftig jaar actief als schadeherstellers en bestaan momenteel uit en team van vijftien medewerkers die allemaal gediplomeerd zijn en veel passie hebben voor de autobranche. Bij ons wordt elke dag met liefde voor het vak gewerkt.

Wilt u uw auto laten repareren?

Wilt u eenvoudig een online afspraak inplannen bij ons? U kunt dit doen via ons contactformulier en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak uw online afspraak

Ervaar topherstel wanneer u ons als specialist inschakelt

Wij leggen bij het uitvoeren van onze diensten de focus op het leveren van kwaliteit. Onze autogarage is sinds 1997 NEN-ISO 9001 gecertificeerd. Dit houdt in dat volgende de branchenorm van schadeherstellers wordt gewerkt. Vanaf het moment dat u uw opgelopen autoschade bij ons meldt, zorgen wij dat een oplossing van kwaliteit wordt verzorgd. Alleen zo kunnen wij topherstel garanderen. Als wij een reparatie uitvoeren, bijvoorbeeld een sterreparatie, ontvangt u een FOCWA-garantiebewijs. Met dit bewijs ontvangt u vier jaar garantie. Onze samenwerking met Schadegarant benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Maak gebruik van onze diensten

Wij verzorgen topherstel wanneer u gebruikmaakt van een van onze diensten. Kies voor de service die het beste bij uw schade past en laat onze deskundige monteurs het werk doen. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in perfecte staat wordt hersteld. Neem contact met ons op en wij lossen uw probleem op met de hoogste kwaliteit en zorg.

Hudsondreef 10
3565 AV Utrecht
info@devosautoschade.nl

Tel: 030 – 2624 646
Whatsapp: 06 – 333 999 46

MA t/m VRIJ: 08:00 – 17:00
ZATERDAG en ZONDAG gesloten